La Biblioteca de Volpelleres incorpora un sistema de descàrrega de llibres digitals


  • Comparteix:

Espai dedicat a Seebook a la Biblioteca de Volpelleres / Foto: Localpress

Espai dedicat a Seebook a la Biblioteca de Volpelleres / Foto: Localpress

La Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori incorpora als seus serveis el sistema Seebook, una plataforma de descàrrega de llibres digitals autoeditats. És una prova pilot de les biblioteques de la Diputació que donarà a conèixer les obres de sis autors i que inclourà 'extres' com gravacions dels escriptors, imatges lligades als llibres i capítols descartats. Les descàrregues es podran efectuar a través d''ebooks', 'smartphones', tauletes electròniques i ordinadors.

Les obres que es podran descarregar a través d'aquest sistema electrònic són 'D'un temps sense esperança', de Ramon Gasch; '#SiDeVerdadPudiera', de Marc C. Griso; 'Vanidad de vanidades', de Josep B. Pompidor; 'Idus de julio', de Felipe Ortín; 'La guerra de l'avi', de Jaume Burgell Alsina, i 'Hivern a la terra', de Lluís Bosch. Els llibres es poden descarregar tant en format 'epub' com en 'pdf' i, per tant, són compatibles amb la majoria de dispositius electrònics.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.