Èxit de participació a les primeres Jornades de Genealogia i Heràldica, celebrades a l'ANC


  • Comparteix:

Recoder ha descobert un bust en homenatge a Armand de Fluvià

Recoder ha descobert un bust en homenatge a Armand de Fluvià

La Societat Catalana de Genealogia i Heràldica ha anunciat la voluntat d'organitzar, d'aquí a dos anys, unes segones jornades arran de l'èxit de la primera edició celebrada, durant aquest cap de setmana, a l'Arxiu Nacional on prop de 70 experts han debatut sobre la vigència dels escuts, segells i banderes.També s'estudia la possibilitat d'organitzar un primer congrés a nivell internacional que tindria lloc a la ciutat de Barcelona.

Al llarg de tot el cap de setmana una desena d'estudiosos han ofert comunicacions i ponències sobre la reconstrucció de la història d'algunes famílies i símbols del nostre país, que han seguit els 60 inscrits en aquestes primeres jornades. Una participació molt superior a l'esperada pels organitzadors. Ho explica el president del congrés i, des de fa vint anys, també de la Societat Catalana de Genealogia i Heràldica, Armand de Fluvià.

Armand de Fluvià

Ha anat molt bé, millor del que esperàvem, en participació, qualitat de les ponències i també per l'exposició, que ha rebut molts elogis.


La Societat Catalana de Genealogia i Heràldica celebra amb l'èxit d'aquestes primeres jornades el seu vintè aniversari. Amb seu a l'Arxiu Nacional de Catalunya, aquesta entitat impulsa els estudis dels orígens de les banderes, els escuts, els segells i les famílies nobles. El creixent interès de molts historiadors, però també de la ciutadania en general, fa pensar en la celebració d'unes segones jornades d'aquí a dos anys. Armand de Fluvià.

Armand de Fluvià

Esperem celebrar unes segones jornades d'aquí a dos anys. Cal conscienciar de la importància d'aquestes disciplines, que serveixen per trobar les nostres arrels.


En el decurs de les Primeres Jornades de Genealogia i Heràldica dels Països Catalans també s'ha plantejat la possibilitat d'organitzar un primer congrés a nivell internacional, que tindria lloc a la ciutat de Barcelona. Pel que fa l'exposició inagurada en motiu d'aquestes primeres jornades, es pot visitar a l'Arxiu Nacional de Catalunya fins el 7 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.