Obertes les inscripcions per a la 3a edició del concurs 'Petits Talents' de Cugat.cat


  • Comparteix:

Claudia Castellsegué és una de les participants de la 2a edició del concurs Petits Talents

Claudia Castellsegué és una de les participants de la 2a edició del concurs Petits Talents

Cugat.cat organitza la 3a edició del concurs 'Petits talents' per donar a infants i joves l'oportunitat de mostrar les seves habilitats musicals en la 4a edició del festival Petits Camaleons. Els participants han d'enregistrar un vídeo amb una actuació que se sotmetrà a votació popular i a la d'un jurat professional. El termini d'inscripcions comença aquest dimarts i finalitza el 14 de setembre i els guanyadors es coneixeran el 24 de setembre. Les bases de 'Petits talents' es poden consultar aquí.

'Petits talents' consisteix en una plataforma audiovisual de talent infantil i juvenil, adreçada a nens i nenes d'entre tres i 16 anys. Els concursants ja poden enregistrar un vídeo amb una actuació musical i enviar-lo a través de la plataforma Wetransfer al correu petitstalents@cugat.cat junt amb l'autorització de menors signada pels tutors legals.

Les actuacions poden tenir una durada màxima de dos minuts, en què es pot participar de manera individual o en grups de fins a tres persones, i poden de ser de qualsevol estil, sigui només cantades o bé acompanyades d'instruments acústics, així com creacions originals o versionades. Els vídeos que es presentin han d'haver estat enregistrats en directe i no s'admet cap mena de postproducció o arxius en els quals apareguin adults o altres persones que no participaran en l'actuació final.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.