La Biblioteca de Volpelleres proposa un taller infantil d'art interactiu


  • Comparteix:

Edifici on s'acull la biblioteca / Foto: Localpress

Edifici on s'acull la biblioteca / Foto: Localpress

La Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, que incorpora l'espai Library Living Lab, ha organitzat dues sessions de tallers infantils d'art interactiu. Es tracta de la primera proposta d'aquestes característiques d'aquest equipament i permetrà als més petits donar vida als seus dibuixos amb els moviments del seu cos. Sota el títol 'Jo sóc el meu dibuix', els participants podran moure's entre la virtualitat i la realitat.

L'activitat està adreçada a nens entre els vuit i els 10 anys. Els assistents donaran vida als seus dibuixos gràcies a una proposta que combina la presència física i la virtual.

El taller, que disposa de deu places i les inscripcions es poden fer a la mateixa biblioteca, tindrà dues funcions. La primera serà divendres de sis a vuit de la tarda i la segona serà dissabte d'onze del matí a una del migdia.

La interacció gestual és una de les línies de recerca de la Visió per Computadora. La Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori incorpora el Library Living Lab, que permet viure la tecnologia com a eina facilitadora de noves formes d'interacció amb la cultura, els llibres i continguts disponibles a l'equipament. De fet, Enric Sòcias, amb el Centre de Visió per Computador i altres socis, està desenvolupament un projecte finançat amb micromecenatge per crear una història comunica entre nens de Barcelona i d'altres països, que es connectara a través d'Internet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.