Pantaleó estrena l'EP 'Moustaki' i videoclip


  • Comparteix:

Fragment de la portada de l'EP de Pantaleó / Foto: Joana Arribas

Fragment de la portada de l'EP de Pantaleó / Foto: Joana Arribas

La banda Pantaleó, amb els santcugatencs Gerard de Pablo i Oriol Corroto, ha presentat l'EP 'Moustaki' com avançament del seu primer disc 'Reina Victòria', que sortirà a la llum a l'octubre. El treball, disponible a iTunes i Spotify, conté les cançons 'Moustaki', 'Verge' i 'Coherent'. A més, la cançó que dóna nom a l'EP estrena aquest dimecres videoclip a les xarxes a càrrec de la productora Late Night Hotel.

El grup inicia el compte enrere per a la presentació del seu disc debut, després de guanyar el Premi Joventut a la passada edició del Sona 9. Després de fitxar per la discogràfica Música Global, la formació enceta una gira de concerts que arrenca aquest dijous al Festival Independent del Vallès Embassat, on tocaran a dos quarts de deu de la nit al Mirador del Museu Gas de Sabadell. Les propetes cites seran l'(a)phònica de Banyoles (20 de juny) i la Festa Major de Terrassa.

A banda de publicar les cançons de 'Moustaki', Pantaleó presenta al llarg d'aquest dimecres el videoclip del tema que dóna nom a l'EP. Una creació de la productora Late Night Hotel, integrada pel baixista de la banda, Jordi Masana, i Tomy Zaragoza.

Pantaleó són Gerard de Pablo, a la veu i la guitarra rítmica; Oriol Corroto, amb la guitarra elèctrica; Santi Ciurans, a la bateria; Txus Costalago, als teclats; i Jordi Masana, al baix.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.