La DesPlaça Jove engega motors avui amb concerts i activitats

Estarà situada al parc de Ramon Barnils


  • Comparteix:

Una actuació anterior de Lulamae Blue

Una actuació anterior de Lulamae Blue

La DesPlaça Jove arrenca aquest divendres al parc de Ramon Barnils amb una festa d'inauguració a dos quarts de nou del vespre. A partir de les nou, hi haurà el sopar popular i, una hora més tard, es donarà pas a la primera nit de concerts que s'allargarà fins a les quatre de la matinada. El programa de concerts d'aquesta primera jornada comptarà amb dos dels grups finalistes de la 2a edició del 'Desperta!' i amb Un Gos Robant, Möndo Loco i Itaca Band.

Aquesta és la 4a edició d'aquest espai de Festa Major. En aquesta primera nit de festa, els concerts començaran a les deu de la nit amb l'actuació del grup Solà & Estella, finalista del concurs 'Desperta!'. A les onze serà el moment de Lulamae Blue, també finalista del certamen.

A partir de les dotze de la nit sonarà el reggae i mestissatge de Gos Robant. A quarts de dues, els protagonistes seran Möndo Loco, seguits d'Itaca Band, que tocaran a dos quarts de tres.

El programa de la primera nit es complementa amb el concurs de 'Llançament de flams' organitzat per Handbol i el Rugby, al punt de mitjanit. El final de festa serà a càrrec de la batucada d'A Batido do Tambor.

La DesPlaça Jove està impulsada per l'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran, l'Agrupament Escolta La Floresta, l'Esplai Pica-Roca, l'Escola d'Excursionisme del Club Muntanyenc, el Club Handbol Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat, les JERC, la JNC, l'Associació de Músics i Artistes de Melmac (AMAM), el Front Freak, Infinits Somriures i Kata Kitinga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.