La Botiga al Carrer torna avui a la Festa Major

De nou del matí a nou del vespre, pel centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Botiga al Carrer / Foto: Localpress

Una edició anterior de la Botiga al Carrer / Foto: Localpress

Els comerços de la ciutat trauran al carrer els seus articles aquest dissabte en una nova edició de la Botiga al Carrer de Sant Cugat Comerç (StC). Enguany la iniciativa començarà una hora abans, a les nou del matí, i tancarà les botigues una hora més tard, a les nou del vespre. A més aquest any la Botiga al Carrer arriba amb la novetat de la targeta 'Sant Cugat a la Butxaca', que inclou descomptes i ofertes a més de 45 comerços de la ciutat.

La iniciativa de la Botiga al Carrer arriba enguany amb 116 establiments que prepararan unes paradetes per exhibir el seu negoci. A més de les botigues santcugatenques associades a Sant Cugat Comerç, també hi participaran establiments que no estan associats i de l'extraradi de Sant Cugat, per oferir d'aquesta manera l'oportunitat de donar a conèixer els seus productes a la ciutat.

Amb motiu d'aquesta activitat, Sant Cugat Començ (StC) organitzarà dues parades, al carrer Santiago Rusiñol, i al carrer Sant Antoni amb el carrer Valldoreix, on es podrà donar d'alta la targeta.

El gerent de Sant Cugat Començ (StC), Jesús Carballo, ha explicat que les persones que es donin d'alta al llarg del dissabte i la gent que utilitzi la targeta durant el dia participaran en un sorteig de 50 xecs de 20 euros.

Jesús Carballo

Tothom que vingui a sol·licitar la targeta i es doni d'alta participarà en el sorteig de 50 xecs regal de 20 euros. La gent que també utilitzi la targeta al llarg del dia també podrà participar en el sorteig. Els resultats es faran públics la setmana vinent.


La Botiga al Carrer també presentarà entreteniment per als més petits, ja que el capgròs de l'associació es passejarà per la ciutat i donarà caramels.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.