La 'rúmbia' de La Troba Kung-Fu arriba avui a Sant Cugat

A la mitjanit, a la plaça de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

La Troba Kung Fu en una actuació anterior / Foto: Facebook La Troba Kung-Fu

La Troba Kung Fu en una actuació anterior / Foto: Facebook La Troba Kung-Fu

La 'rúmbia vallesana' de La Troba Kung-Fu arriba aquest dissabte a la plaça de Gabriel Ferrater, a tocar del Teatre-Auditori, a tres quarts i cinc de dotze de la nit. La banda de Joan Garriga, que ha estat reconeguda amb dos premis Enderroc al Millor Disc i Millor Disc de Folk pel seu treball 'Santalegria', ja va actuar a la festa grossa de la ciutat el 2007 i el 2011.

Fundada a la Garriga, al Vallès Oriental, La Troba Kung-Fu va néixer arran de la dissolució del grup de Dusminguet i des de llavors ha publicat quatre discos: 'Clavell morenet' (2006), 'Rumbia at Ernesto's' (2009), 'A la panxa del bou' (2010) i 'Santalegria' (2013). Han actuat arreu d'Europa, en països com Bèlgica i França, i a l'altra banda de l'oceà, a Mèxic i als Estats Units. El segell distintiu d'aquesta banda és l'estil fusió on combinen gèneres com la cúmbia, la rumba, el dub, el rock i el blues.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.