L'Ajuntament vol augmentar la programació per a joves del Teatre Auditori a preus reduïts


  • Comparteix:

L'Ajuntament està estudiant programar més espectacles juvenils al Teatre Auditori amb preus reduïts per als menors de 26 anys. Aquesta és la voluntat de l'Àrea de Polítiques Socials i Joventut, després de comprovar la bona rebuda que ha tingut la primera activitat de 'La nit més jove' programada al Teatre Auditori.

Divendres es va celebrar al Teatre Auditori, per primera vegada, una de les activitats de 'La nit més jove', el cicle d'activitats per a joves que organitzen l'Ajuntament i l'Ateneu l'últim divendres de mes. L'Auditori va acollir una actuació de la companyia IT Dansa, que van poder veure una trentena de joves acollint-se a la tarifa especial per a menors de 26 anys.

La bona rebuda d'aquesta primera iniciativa ha portat al tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, a plantejar-se la possibilitat de repetir-la en el futur, i d'incloure més espectacles per a joves a preus reduïts.

Toni Ramon

Esperem que en les properes temporades el Teatre Auditori programi més activitats juvenils dins 'La Nit més Jove'


La resta d'activitats de l'última edició de 'La nit més jove', que va incorporar per primer cop les activitats proposades per dues noves entitats de la ciutat, també van tenir un bon nivell de participació. Ho explica el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

L'skate va anar molt bé, va aplegar més de 50 persones, i la Casa de Cultura es va omplir amb el taller de 'brake dance' i la poesia musicada.


L'objectiu de 'La nit més jove' és proposar als joves de la nostra ciutat una oferta alternativa d'oci nocturn, i també oferir-los la possibilitat d'organitzar, ells mateixos, les activitats que volen desenvolupar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.