Nova nit de jazz avui al Celler Modernista

A dos quarts de deu, al Celler Modernista


  • Comparteix:

La plaça del Jazz serà el Celler Modernista

La plaça del Jazz serà el Celler Modernista

Toni Vaquer Quartet i Guillem Arnedo Band featuring Celeste Alías & Jordi Rossy són els protagonistes de la nit d'aquest diumenge a la plaça del Jazz, al Celler Modernista. Les actuacions començaran a dos quarts de deu del vespre i les organitza Jazzenviu.

El primer espectacle de la nit anirà a càrrec de Toni Vaquer Quartet. El mallorquí és un dels músic més potents de les noves fornades del jazz comtal. Vaquer, pianista i bateria, destaca per la seva tasca d'arranjador i compositor. De fet, s'ha encarregat d'escriure els arranjaments dels dos últims treballs de la Big Band del santcugatenc David Mengual, la David Mengual Free Spirits Big Band. L'actuació començarà a dos quarts de deu del vespre.

A les onze serà el torn de la Guillem Arnedo Band featuring Celeste Alías & Jordi Rossy amb una fusió de músics amants de la tradició jazzística vocal dels grans cantants com Sinatra, Holiday i Nat King Cole. Interpreten temes estàndards dels mítics compositors Porter, Carmichael i Hammertsein entre d'altres.

El MUT de TorreBlanca tindrà una parada de menjar al Celler Modernista per a aquells que vulguin sopar mentre gaudeixen d'una nit de jazz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.