El Boc de Can Vernet, la bèstia dels Diables, es presenta avui per Festa Major

A les deu de la nit, a |a plaça d'Octavià


  • Comparteix:

Imatge del Correfoc de l'any passat

Imatge del Correfoc de l'any passat

Aquest dissabte de Festa Major, a les deu de la nit, els Diables de Sant Cugat presentaran a l'Espai Arrel de la plaça d'Octavià la seva bèstia, el Boc del Pont de Can Vernet. El naixement de la criatura coincidirà amb els versots de l'entitat i la festa seguirà a dos quarts d'onze de la nit amb el correfoc, que recorrerà els carrers del centre de la vila. L'activitat s'emmarca en la celebració del 25è aniversari de la colla.

En una entrevista al magazín 'Sant Cugat a fons', el membre de Diables David Lerín ha explicat que el correfoc és una de les activitats de la Festa Major que aplega més públic.

David Lerín

Trobo que és de les activitats que més públic reuneix. El públic s'implica i es gaudeix.


Recorregut
El correfoc arrencarà i finalitzarà a la plaça d'Octavià, passant pels carrers de la Plana de l'Hospital, de la Fàbrica, de Santa Anna, de Castillejos, de Sant Martí, de Sabadell, la plaça de Sant Pere, l'avinguda de Catalunya i la de Rius i Taulet, la plaça de Quatre Cantons, el carrer de Gorina i el de Sant Ramon, la rambla del Celler i els carrers del Carme, de Gorina i de Santiago Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.