Shakespeare serà el protagonista de l'11a edició de Lectures a la Fresca


  • Comparteix:

La foto de família de la presentació

La foto de família de la presentació

El cicle Lectures a la Fresca, organitzat pels Amics de Pedra i Sang, serà aquest any un monogràfic sobre William Shakespeare i començarà el 2 de juliol. En la 11a edició, estrenarà nous espais, com el Celler Modernista i el Parc de Ramon Barnils, que serà l'escenari del primer espectacle, 'Molt soroll per no res', de la companyia Parking Shakespeare.

La comèdia basada en la història d'amor entre Benedicte i Beatriu encetarà el cicle el 2 de juliol i s'acomiadarà el 23 de juliol. A les deu del vespre, el mateix horari de totes les representacions, la companyia Parking Shakespeare presentarà l'espectacle, una obra representada en 360 graus, sense escenografia, que van veure més de 6.000 espectadors l'any passat al Parc de l'Estació del Nord de Barcelona.

El segon espectacle, 'Giulietta', és una actualització de l'obra 'Romeu i Julieta' i estrenarà el Celler Modernista com a escenari el 9 de juliol. Tot i no ser a l'aire lliure, la directora del cicle, Dolors Vilarasau, ha assegurat que 'li donarem un tractament com si ho fos'.

El dijous 16 de juliol, serà el torn de l'espectacle 'Xècspir', dirigida per la mateixa Vilarasau a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot, una aproximació humorística a algunes escenes del dramaturg anglès reconstruïdes per a l'ocasió.

Per tancar, el cicle ha programat un 'Macbeth' a l'Espai dels Castanyers dels Jardins del Monestir sota la direcció, també, de Dolors Vilarasau, que ha volgut destacar el paper de Macbeth que farà Joan Berlanga, i el de Lady Macbeth, que anirà a càrrec de Carme González.

La directora de Lectures a la Fresca, Dolors Vilarasau, ha justificat a la presentació a la terrassa d'El Mesón el fet de centrar aquest cicle a William Shakespeare, tot i que l'any dedicat al dramaturg anglès va ser el 2014.

Dolors Vilarasau

Hem decidit fer un monogràfic perquè a la gent li agrada veure la trajectòria sencera d'un autor. L'hem dedicat a Shakespeare perquè, tot i que no és el seu any, és un dels autors més importants de la literatura.


A més, des d'aquest dijous fins al 30 de juliol, es pot veure una exposició a la Casa de Cultura titulada '10 anys llegint a la fresca'. Tots els espectacles són gratuïts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.