La cultura popular es manté viva amb la Trobada de Balls i Entremesos

Cinc entitats d'arreu del país participen a la trobada


  • Comparteix:

Actuació dels Pastorets d'Igualada a la plaça d'Octavià

Actuació dels Pastorets d'Igualada a la plaça d'Octavià

La música i la cultura popular han inundat la plaça d'Octavià amb la 5a edició de la Trobada de Balls i Entremesos organitzada per la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional. Cinc colles vingudes d'arreu de Catalunya han exhibit els seus balls i tradicions davant un públic familiar.



Els Pastorets d'Igualada, les Danses de Maig de Badalona i el ball de Nans Nous de Cerdanyola han omplert de música i dansa l'Espai Arrel de la Festa Major durant la Trobada de Balls i Entremesos de Catalunya. També hi han participat dues bèsties de foc, el Drac Capellà d'Horta - el Carmel i el Gos Cancerber de Canovelles. L'activitat ha servit per mostrar danses que no són habituals a la ciutat.

La membre de la Coordinadora d'entremesos tradicionals, Anna Mayol, ha reconegut que, en la seva cinquena edició, l'activitat s'ha consolidat com un dels actius de la Festa Major.

Anna Mayol

Estem molt contents per ser el primer any. No hem repetit encara cap colla. Tot i el sol i la calor, la plaça està plena.


Les dues bèsties que han participat a la festa seran les que aquesta tarda apadrinaran el Boc, una figura de foc que presenten els diables de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.