Els Gausacs carreguen per primera vegada a la Festa Major la tripleta de 8

A la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

El moment en què els Gausacs carreguen el 4 de 8

El moment en què els Gausacs carreguen el 4 de 8

Els Castellers de Sant Cugat han carregat per primera vegada a la Festa Major la tripleta de 8. Els Gausacs han descarregat el 3 de 8 i el 4 de 8, i han carregat la torre de 8 amb folre, que ha caigut. Els camises verdes ja han descarregat la tripleta de 8 a casa en altres ocasions, però la fita no s'ha donat mai per Festa Major. Tot i així, els Gausacs s'han mostrat satisfets per l'actuació d'aquest diumenge, especialment per un nou 4 de 8 que consolida la feina feta per la colla.



Amb els pilars de les tres colles caminant, Gausacs, Minyons i Borinots han entrat a la plaça d'Octavià en una 20a Diada Castellera en què els camises verdes pretenien descarregar la tripleta de 8. El públic, que ha omplert la plaça d'Octavià, ha vist com els Gausacs carregaven el segon castell, la torre de 8 amb folre, però no l'han pogut descarregar. Malgrat aquesta caiguda, els Castellers de Sant Cugat han completat la tripleta carregada amb el 3 de 8 i el 4 de 8, que sí han pogut descarregar.

Una actuació de la qual el cap de colla dels camises verdes, Biel Samsó, s'ha mostrat satisfet i ha assegurat estar orgullós de la seva colla i de la seva reacció.

Biel Samso

No és fàcil, el 2 de 8 és un castell molt difícil, els castells bàsics de 8 també. Per tant molt, estic orgullós de la colla i de la reacció.


Els convidats d'aquesta Diada Castellera han estat dues colles de gama extra. Els Minyons de Terrassa han descarregat el 5 de 8, el 4 de 9 i el 2 de 8 amb folre. Els Castellers de Sants, de la seva banda, han tornat a expressar la seva vinculació amb Sant Cugat i han fet servir la Diada per dur-hi per primera vegada aquesta temporada el 3 de 9. A més, els Borinots han descarregat la torre de 8 amb folre i el 4 de 8.

Els Gausacs van aconseguir descarregar la tripleta de 8 al Concurs de Castells de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.