El públic s'entrega en la preestrena de 'Tants records' de l'Esbart

Unes 500 persones assisteixen a cadascuna de les sessions de l'espectacle


  • Comparteix:

Els ballarins i Pere Martínez en un moment de l'espectacle

Els ballarins i Pere Martínez en un moment de l'espectacle

El Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat ha aconseguit aquest diumenge l'aplaudiment unànime dels prop de 500 assistents a cadascuna de les dues sessions de la preestrena de 'Tants records' a la plaça de l'Om. Un espectacle que barreja la dansa tradicional amb la música en directe i el toc flamenc del Pere Martínez Quartet, tot i tractar-se de cançons catalanes.



Un total de 21 artistes ha actuat sobre l'escenari de la plaça de l'Om, 17 ballarins i quatre músics en un espectacle que arriba després d'un any de feina conjunta del Cos de Dansa de l'Esbart i el Pere Martínez Quartet. Cançons tradicionals catalanes interpretades amb el punt flamenc de Pere Martínez que evoca un seguit d'emocions a través dels ballarins. La idea, segons el vocalista Pere Martínez, és que dansa i música es transmetin emocions mútuament i que el públic pugui arribar a sentir-ho.

Pere Martínez

Crec que el més important és que entre ballarins i músics ens transmetem emocions perquè sigui l'energia per a l'espectacle. Si això funciona, el públic ho rep i en aquest cas crec que ha funcionat bé.


La directora del Cos de Dansa de l'Esbart, Laia Martínez, explica com ha estat el procés creatiu d'aquest espectacle.

Laia Martínez

Sempre treballo de manera que les peces m'inspiren. A partir de la música que ens va passar el Pere, vam elaborar les peces. Els moviments surten de dins. Ha anat molt millor del que m'esperava.


La preestrena ha tingut dues sessions, a dos quarts de nou del vespre i a dos quarts d'onze de la nit. L'estrena oficial serà a la 18a Fira Mediterrània de Manresa a l'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.