El Castell de Focs il·lumina el cel de Sant Cugat l'última nit de Festa Major

Un petit incendi ha estat controlat ràpidament per ADF i Bombers


  • Comparteix:

Els focs artificial han enlluernat el cel de Sant Cugat

Els focs artificial han enlluernat el cel de Sant Cugat

El Castell de Focs ha posat el punt final a la Festa Major d'enguany amb un espectacle pirotècnic que ha delectat grans i petits i que ha signat un any més la pirotècnia Tomàs de Benicarló al Turó de Can Mates. Abans de la funció de llum i color, els santcugatencs i les santcugatenques han pogut sopar al Parc Central a les paradetes de menjar i begudes de l'espai Food & Fun. El fi de festa ha estat guarnit amb l'actuació del grup de música Sybarites.



Un petit incendi controlat ràpidament
Una espurna del castell de focs de Festa Major, al Turó de Can Mates, ha provocat un petit incendi al carrer de Ramon Llull, ha confirmat l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF). El cos de voluntaris ha sufocat el foc que s'ha declarat a quarts de dotze de la nit i que ha cremat 60 metres quadrats de terrenys, a tocar de la C16.

L'ADF ha intervingut ràpidament en una actuació per a la qual ja estaven preparats els cossos de seguretat, segons la Policia Local. El cos municipal de seguretat ha explicat que, a causa de les altes temperatures d'aquests últims dies, algunes zones estan molt seques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.