'Els Mínions', principal estrena de la setmana a les cartelleres de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell promocional de la pel·lícula 'Els Mínions'

Cartell promocional de la pel·lícula 'Els Mínions'

'Els Mínions' és la principal estrena de la setmana a les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat. La pel·lícula d'animació es podrà veure a Cinesa i a Yelmo tant en català com en castellà. Cinesa estrena, a més, 'Aprendiendo a conducir' en castellà i en versió original, i Yelmo 'Asesinos inocentes' en castellà.

'Els Mínions'
La pel·lícula se centra en aquests personatges que es van fer famosos en les dues pel·lícules de 'Gru, el meu dolent preferit'. Ara prenen el protagonisme tres d'ells, Bob, Stuart i Kevin, que emprenen un viatge per trobar una altra persona grollera a qui servir.

Pierre Coffin i Kyle Balda dirigeixen aquest film, que en la versió catalana està doblada pels actors Alexandra Jiménez i Quim Gutiérrez.



'Aprendiendo a conducir' ('Learning to Drive')
El film explica la història d'una crítica literària que la seva aparent perfecta vida se li desmunta quan el seu marit li confesa que li és infidel. Aquest fet provoca en la dona un profund malestar que l'obliga a treure's problemes i pors de sobre com el de conduir. S'apunta a classes de conducció i coincideix que el seu professor és un refugiat polític indi. Serà a partir d'aquest fet que es construeix la història.

La catalana Isabel Coixet dirigeix aquesta pel·lícula que protagonitzen Ben Kingsley, Patricia Clarkson i Grace Gummer.





'Asesinos inocentes'
Aquesta pel·lícula espanyola explica la història d'un jove universitari que, davant una situació personal molt complicada, acaba acceptant la proposta de matar el professor de psicologia.

El film està dirigit per Gonzalo Bendala i protagonitzat per Maxi Iglesias, Aura Garrido, Luis Fernández i Miquel Ángel Solá.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.