Ovidi Montllor, protagonista de les activitats d'estiu a les biblioteques

El cartell de l'espectacle / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Cultura

Publicat el 6/jul/15 per Albert Prat

Un homenatge a Ovidi Montllor serà l'activitat més destacada de l'estiu a les biblioteques de Sant Cugat. L'acte té lloc aquest dilluns a les vuit del vespre a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, en forma de monòleg dirigit per Jordi Lara i interpretat per Jordi Bosch, acompanyat per la guitarra d'Izan Rubio. La proposta busca descobrir la part més desconeguda del cantautor i escriptor valencià. Les activitats d'aquesta setmana es completen a la Biblioteca de Mira-sol Marta Pessarrodona amb 'Nit de paraules: Va de Piropos', amb Sandra Rossi.

'Des del barranca del Cint: Ovidi Montllor en primera persona' és un monòleg escrit per Jordi Lara que recull textos i declaracions en entrevistes del cantautor valencià. Lara, autor d'un documental sobre la seva figura, ha recuperat arxius i documents inèdits per bastir un monòleg que interpretarà l'actor santcugatenc Jordi Bosch, amb la companyia d'Izan Rubio a la guitarra.

El director de l'espectacle, Jordi Lara, destaca que es podrà veure un Ovidi diferent a l'habitual.

Jordi Lara

És una peça emocionant en la qual pots sentir l'Ovidi en primera persona perquè és molt fidel a l'esperit de l'autor i descobrir un Ovidi que desconeixem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Aquestes activitats s'emmarquen en els actes d'estiu de les biblioteques de Sant Cugat.