Tret de sortida aquest divendres als tres dies de cinema del Sant Cugat Fantàstic


Temes relacionats

El Sant Cugat Fantàstic arriba divendres amb vocació internacional i preus populars ( 8/jul/15)

El SAF parla del Sant Cugat Fantàstic amb els seus organitzadors ( 3/jul/15)

Neix el Festival Internacional de Cinema Sant Cugat Fantàstic (20/jun/15)


  • Comparteix:

Detall del cartell de la cita cinematogràfica

Detall del cartell de la cita cinematogràfica

El festival Sant Cugat Fantàstic dóna el tret de sortida aquesta tarda a un cap de setmana ple de pel·lícules i curts dels gèneres fantàstic i de terror. Els cinemes Cinesa acullen la projecció de les produccions a partir de les quatre de la tarda. Els films i els curts s'oferiran en versió original subtitulada.

Programació d'avui
A les quatre de la tarda, començarà el festival amb la projecció del curt 'Sector Zero 4' i amb el film 'Extraterrestrial'. A les sis, serà el torn per al al curt català 'Rostbif' i la pel·lícula 'Clinger'.

A les vuit, seguiran les propostes cinematogràfiques amb 'Sinneside' i 'We are what we are'. A les onze de la nit, començarà la marató inaugural amb 'Aún hay tiempo', 'Time Lapse', 'Tanatopraxia' i 'The drownsman'.

Les entrades costen quatre euros als adults i tres, als menors de 29 anys. També estan a la venda abonaments de tot un dia a vuit euros i abonaments de tot el festival, a 20.

Consulta la resta de la programació:
Dissabte
Diumenge

Altres activitats
La cita aplega altres propostes cinèfiles al marge de les projeccions de les pel·lícules. A les set d'aquest divendres, hi haurà una conferència sobre possessions i exorcismes, amb Sebastià d'Arbó, al Cafè-Auditori. A les nou, tindrà lloc un sopar a la fresca amb música de pel·lícules a l'entorn del Teatre-Auditori. Una hora després, se celebrarà la presentació de Sant Cugat Fantàstic amb organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i cineastes al Cafè Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.