Arrenca el Connecta'04, el primer festival cultural del Vallès


  • Comparteix:

El festival arrenca avui a les 21 hores al PAV II amb el concert de Brams, Pomada i Pell de Cabra.

El festival arrenca avui a les 21 hores al PAV II amb el concert de Brams, Pomada i Pell de Cabra.

Les Joventuts d'Esquerra Republicana converteixen Sant Cugat en un fòrum de debat sobre la realitat de la comarca amb la celebració d'avui i fins diumenge del Conecta'04. Concerts amb la presència de Brams, Pomada o La Carrau, es combinaran amb debats, teatre, música i un torneig a favor de les seleccions esportives catalanes.

Des d'avui i diumenge, diversos escenaris de Sant Cugat acolliran, de manera paral·lela, diverses activitats emmarcades en el Connecta'04, el primer Festival Cultural del Vallès, organitzat per les JERC.
La vessant més lúdica - amb concerts, dansa i malabars - es combinarà amb taules rodones i xerrades per debatre el futur de la comarca des del punt de vista ambiental o les polítiques de juventut.

El portaveu de les JERC, Ramon Puigneró ha explicat que es tracta d'alguna cosa més que un festival on poder escoltar música sinó que l'objectiu és debatre, d'una manera diferent, la realitat dels joves del Vallés:

Ramon Puigneró

Els debats estan pensats per agafar idees i intentar resoldre els probelmes que té el Vallés: temes que afecten els joves i també les amenaces ambientals.


Un dels atractius del festival és el cartell dels concerts tant de divendres com de dissabte. Pomada i Pell de Cambra acompanyaran el que serà l'últim concert dels Brams abans de la seva dissolució com a grup. Pel que fa dissabte, els santcugatencs Shitting Milks -guanyadors del concurs Sona 9-, Skamarlans, i La Carrau amb el seu últim disc seran els encarregats d'omplir el PAV II. Puigneró ha remarcat el 'luxe' de tenir gent com Brams o La Carrau al festival:

Ramon Puigneró

Tindrem la presentació de l'últim disc de La Carrau, i l'última actuació de Brams. Són concerts molt importants.


La programació inclou, dissabte, la celebració del Primer Torneig de futbol-sala pro-seleccions catalanes a l'Escola Pla Farreres; espectacles de carrer com ara malabars, poesia al carrer o dansa a càrrec de l'Esbart, i el punt i final amb un dinar popular al carrer de la Creu.

Durant el festival, es decidiran els guanyadors del concurs de música de grups novells 'Engresca't' que obtindran l'oportunitat d'actuar a l'Acampada Jove d'Arbúcies.

L'objectiu del Connecta és donar a conèixer el ric teixit associatiu en l'àmbit social i cultural que existeix al Vallès i fomentar la participació dels joves de la comarca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.