Les Lectures a la Fresca ambienta 'Giulietta' entre Verona i Sant Cugat


  • Comparteix:

'Giulietta', dirigida per Txell Roda, ha aplegat aquest dijous una desena d'actors al Celler Modernista en la segona proposta de l'11a edició del cicle Lectures a la Fresca, organitzada pels Amics de Pedra i Sang. El muntatge s'ha desenvolupat en tot l'espai i els protagonistes han pres tots els racons del Celler i no només l'escenari fix que hi havia muntat.

La proposta d'aquest cicle ha presentat una adaptació de l'obra de 'Romeu i Julieta', de William Shakespeare, ambientada entre Verona i Sant Cugat. Per unir les dues històries, Txell Roda ha comptat amb la col·laboració de vuit alumnes dels tallers de teatre de Sílvia Servan que han interpretat papers adients per a la seva edat, compresa entre els 13 i els 14 anys, com ha explicat la directora del cicle, Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

És una adaptació molt bonica perquè hi ha dues històries paral·leles. Una que és la de Verona amb les paraules de Shakespeare i l'altra és la que ha muntat la Txell amb adolescents de Sant Cugat.


La representació d'aquest dijous a la nit també ha comptat amb la col·laboració de Francesc Orella, Marta Uxan i David Torras 'El Barretina'.

La propera cita del cicle serà 'Xècspir', un cabaret literari a partir de textos de William Shakespeare dijous de la setmana vinent a les deu de la nit a la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.