El món zombie, protagonista del segon dia del festival Sant Cugat Fantàstic

'Cockneys vs Zombies', un dels films del dia al festival

Cultura

Publicat el 11/jul/15 per Redacció

El Sant Cugat Fantàstic ofereix aquest dissabte la segona jornada d'activitats i cinema fantàstic i de terror, amb especial protagonisme del món zombie. L'oferta cinematogràfica comença a les quatre de la tarda. La proposta té lloc als cinemes Cinesa i a l'entorn del Teatre-Auditori, que acollirà, entre altres propostes, la Zercavila Zombie, una manifestació de 'morts vivents'.

Curts i films de dissabte
La jornada comença a les quatre amb el curt 'Time after time' i la pel·lícula 'La cosecha'. A les sis, arribaran a la gran pantalla 'Safari' i 'Wolfcop'.

Quan falti un quart d'hora per les vuit, es reprendrà l'activitat amb 'La hora del baño' i 'Lost after dark'. A les deu de la nit, serà el torn per a 'El gigante' i 'México bárbaro'.

Al punt de la mitjanit, començarà la marató de cinema zombie, un dels plats forts del dia. El curt 'Last Memory' precedirà la projecció de dos llargmetratges: 'Wyrmwood' i 'Cockneys vs Zombies'.

Les entrades costen quatre euros als adults i tres, als menors de 29 anys. També estan a la venda abonaments de tot un dia a vuit euros

Activitats paral·leles
El festival manté l'aposta per una oferta que complementi la projecció de les pel·lícues i els curts. A les cinc de la tarda, obrirà les portes un mercat de literatura fantàstica i productes cinèfils.

Mitja hora més tard, professionals del sector cinematogràfic maquillaran els participants perquè es converteixin en zombies. Això serà la prèvia de la Zercavila Zombie, que té previst l'inici a les nou del vespre. Una hora més tard, s'oferirà un sopar a la fresca amb música de pel·lícules de fons. Totes les activitats tindran lloc a l'entorn del Teatre-Auditori.