El santcugatenc Ivan Flix publica la seva primera novel·la, 'La piel contra el asfalto'


  • Comparteix:

Portada de l'obra / Foto: Casa del libro

Portada de l'obra / Foto: Casa del libro

El periodista de Televisió de Sant Cugat, Ivan Flix, ha publicat la seva primera novel·la, 'La piel contra el asfalto', una història que vol 'explorar el cantó fosc de la carretera'. Aquesta obra de terror i misteri publicada per Corona Borealis ja es pot trobar a les llibreries físiques i on-line, tant en format paper com llibre electrònic.

'La piel contra el asfalto' trasllada el lector al passat, a mitjans dels anys 80, quan un malalt de catatonia és donat per mort i, macabrament, és utilitzat com a ninot de proves de seguretat en vehicles. Després d'això, una sèrie d'accidents mortals tindran lloc en estranyes circumstàncies.

L'autor del llibre ha explicat a Cugat.cat que per escriure aquesta història s'ha inspirat, entre d'altres, en les pel·lícules de M. Night Shyamalan, director entre d'altres de 'The Sixth Sense' ('El sisè sentit') i 'The Village' (traduïda a Espanya com 'El bosque').

Ivan Flix

M'agrada molt M. Night Shyamalan, que agafa elements fantàstics i els barreja amb elements quotidians. Sobre això vaig inspirar-me.


Amb 'La piel contra el asfalto', Flix vol fer passar por 'a aquells que es comporten una mica malament al volant'.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.