Els Gausacs escalfen motors per a la diada en honor a Sant Cugat al Poble-sec


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Gausacs

Una imatge d'arxiu dels Gausacs / Foto: Gausacs

Els Gausacs han descarregat aquest diumenge el 3 de 8, el 2 de 7 i el 5 de 7 a la Festa Major del Poble-sec en l'última actuació abans de la diada en honor a Sant Cugat. Els camises verdes han aprofitat la jornada per provar novetats i acabar de polir castells per a l'actuació de dissabte vinent a la plaça d'Octavià.

Els Castellers de Sant Cugat han compartit plaça amb la colla local, els Bandarres del Poble-sec, i amb els Marrecs de Salt, en una actuació, tal com reconeix un dels caps de colla, Biel Samsó, dedicada a fer proves.

Biel Samsó

Hem pogut treure la torre una altra vegada que des de Festa Major no havíem pogut, també el 3 de 8. Estem contents, els assajos van bé i avui era la posada a punt per al dia 25.


De la seva banda, els Bandarres del Poble-sec han descarregat el 2 de 7, el 4 de 8 i el 3 de 7 aixecat per sota. Els Marrecs de Salt tampoc no han fallat i han descarregat el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7.

Aquesta ha estat la penúltima actuació dels camises verdes abans de marxar de vacances d'estiu, just després de la diada en honor a Sant Cugat de dissabte vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.