El pregó de la Festa Major de Sol i Aire subratlla els valors del barri


  • Comparteix:

La pregonera, Gemma López, amb el president de l'Associació de Veïns, Guillem Roca

La pregonera, Gemma López, amb el president de l'Associació de Veïns, Guillem Roca

La cap de secció de Qualitat i Planificació Ambiental de l'Ajuntament, Gemma López, creu que el 'secret' dels veïns de Sol i Aire és els seus valors. Ho ha dit com a pregonera de la festa major del barri, on ha subratllat el compromís amb la natura, l'esforç, el diàleg, l'hospitalitat, la constància, l'alegria i la il·lusió; tot plegat a favor del voluntariat que vetlla per la seguretat en aquest territori.

Els veïns de Sol i Aire han triat López per la seva vinculació amb el barri, on ha treballat en les tasques de formació i preparació contra incendis forestals. Per la pregonera els veïns tenen un gran compromís amb la natura i amb la preservació d'un 'entorn privilegiat', al bell mig de Collserola, on viuen.

Gemma López

Crec que el vostre secret és els vostres valors, com el compromís amb la natura i la seva preservació.


Després del pregó, al qual hi ha assistit un centenar de persones, entre ells regidors de diferents partits del ple, ha tingut lloc un sopar de germanor i un ball a la fresca. Aquesta és la 21a edició de la Festa Major de Sol i Aire, que coincideix amb el 70è aniversari del barri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.