La XCCP començarà el curs amb força amb una gran varietat d'activitats


  • Comparteix:

Una imatge del cartell / Foto: XCCP

Una imatge del cartell / Foto: XCCP

La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) oferirà propostes d'activitats per a tots els públics a partir del 8 d'octubre i fins el desembre. L'Oficina Musical La Pua, inaugurada el juny passat, prendrà protagonisme amb cursos, xerrades i una classe magistral del músic santcugatenc Joan Pau Chaves.

Cuina, música, tallers de grafiti, coaching, art i restauració de mobles són algunes de les temàtiques que proposa la XCCP per al trimestre de setembre a desembre, repartides pels set centres que formen part de la xarxa. Els interessats en participar en alguna d'aquestes activitats podran fer la inscripció a partir del 7 de setembre.

L'Oficina Musical La Pua, dedicada a oferir serveis als músics locals, prendrà protagonisme al primer trimestre de funcionament complert després de la seva inauguració coincidint amb el Dia de la Música. El nou centre posarà a disposició dels músics cursos que tractaran temes com improvisació sobre blues, edició en Pro Tools, percussió corporal i, fins i tot, un curs de construcció de pedals de guitarra. A més, també hi haurà una xerrada titulada 'Es pot viure de la música'? a càrrec de Quiman Segarra i una classe magistral del músic santcugatenc Joan Pau Chaves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.