El Centre d'Art Maristany ofereix art per a tots els públics l'últim trimestre de l'any


  • Comparteix:

El Centre d'Art Maristany proposarà tota mena de cursos i tallers / Foto: Localpres

El Centre d'Art Maristany proposarà tota mena de cursos i tallers / Foto: Localpres

El Centre d'Art Maristany proposa activitats, tallers i cursos per a tots els públics a la programació de l'últim trimestre d'aquest any. Les inscripcions s'obriran a partir del 7 de setembre i els interessats a conèixer l'espai i les activitats podran assistir a la sessió informativa que es farà el dia 9 de setembre al centre. Les activitats inclouen cursos de pintura, escultura i ceràmica, entre d'altres enfocats tant a adults com a infants.

Procediments pictòrics, dibuix i figura humana són algunes de les propostes per als adults del centre d'art, a més dels cursos d'escultura, ceràmica, modelat i art que es fan a l'Escola d'Art i Disseny. Per als més petits, també hi haurà un taller d'il·lustració creativa per a nens i nenes.

A més de les activitats per separat, el Centre d'Art Maristany també ofereix tallers i cursos en família. Fer un fotomapa familiar, dues activitats sobre fotografia i un taller de Windown són les propostes que ofereix per fer conjuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.