La gastronomia i la música, protagonistes de l'últim trimestre al Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

El Casal TorreBlanca ofereix cursos i tallers molt variats / Foto: Localpres

El Casal TorreBlanca ofereix cursos i tallers molt variats / Foto: Localpres

La gastronomia, la dansa, la música i la sostenibilitat seran les protagonistes de l'últim trimestre de l'any al Casal TorreBlanca. A l'espai, també començarà les seves activitats l'Oficina Musical La Pua, que es va inaugurar el juny passat. Les inscripcions s'obriran el dia 7 de setembre.

En l'àmbit gastronòmic, el Casal TorreBlanca oferirà cursos i tallers enfocats al perfeccionament i a descobrir noves tècniques i plats. Es podrà aprendre rebosteria i pastisseria, a fer sushi, pa, panellets i castanyes. A més, a finals de novembre també es farà un taller per planificar i executar el menú nadalenc.

La dansa i l'expressió tindran el seu espai a les activitats del casal en aquest últim trimestre. Lindyhop, dansa africana i zumba encapçalen l'oferta per als que busquin moviment, mentre que el ioga i la gimnàstica hipopressiva donaran també opcions als qui vulguin activitats més relaxades.

La proposta musical la lidera l'Oficina Musical la Pua, que posarà a disposició dels ciutadans cursos, xerrades i una classe magistral del músic santcugatenc Joan Pau Chaves.

Un taller sobre com obtenir llavors i fer un planter hortícola serà la proposta en sostenibilitat que oferirà l'espai d'octubre a desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.