El Grup Mediterrània posa fil a l'agulla als actes de cloenda dels 20 anys


  • Comparteix:

Actuació del grup a la Festa Major 2015

Actuació del grup a la Festa Major 2015

El Grup Mediterrània tornarà al setembre amb un programa d'activitats per cloure el vintè aniversari que ha commemorat durant l'any. Una d'elles serà la visita del grup Kriskitin, de la població basca de Durango, amb qui l'escola de dansa santcugatenca celebrarà una Festa de Tardor 'especial'. El primer de setembre s'iniciaran els assajos per al proper curs i el procés d'inscripció de nous alumnes, que es podrà fer a la secretaria de La Unió.

Durant tot aquest any, el Grup Mediterrània ha celebrat les seves dues dècades d'història amb actuacions especials, com la que va fer per Festa Major on ballarins i exballarins de l'entitat es van reunir a la plaça de l'Om per representar l'espectacle '20 anys ballant'. El muntatge va oferir 13 de les coreografies més significatives del cos, entre elles alguns fragments de 'Quadrigènia', peça estrenada a la festa grossa passada.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.