'Mision Imposible' i 'Ciudades de papel', les estrenes dels cinemes a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'última de Cruise arriba als cines / Foto: Web Mission Impossible

L'última de Cruise arriba als cines / Foto: Web Mission Impossible

'Misión imposible: nación secreta' i 'Ciudades de papel' són les estrenes d'aquest divendres als cinemes de Sant Cugat. A la cinquena entrega de la saga d'acció Ethan Hunt haurà d'aturar un grup d'agents, el Sindicat, que vol crear un nou ordre mundial a través d'atacs terroristes. La segona estrena narra l'aventura d'una noia desapareguda i el seu millor amic que fa el possible per trobar-la. Els dos films es poden veure en versió original a Cinesa. Yelmo també projecta 'Misión impossible'.

'Misión imposible: nación secreta' està dirigida i guionitzada per Christopher McQuarrie. El film està protagonitzat per Tom Cruise i també hi apareixen Rebecca Ferguson, Sean Harris i Alec Baldwin.


'Ciudades de papel' és l'adaptació d'una novela de John Green publicada el 2008 i els dos actors principals són Nat Wolff i Cara Delevingne.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.