Álvaro Soler triomfa a Europa amb 'El mismo sol' i anuncia versió amb JLo


  • Comparteix:

Foto promocional del nou treball musical d'Álvaro Soler

Foto promocional del nou treball musical d'Álvaro Soler

El músic santcugatenc Álvaro Soler es converteix en un fenomen de masses per tot Europa amb el seu primer single 'El mismo sol'. La cançó, que parla de crear la unitat entre pobles en nom de l'amor i l'alegria, fa més d'un mes que és número 1 a Itàlia i Suïssa. A més, l'artista ha anunciat a les xarxes una versió del tema amb la cantant Jennifer Lopez.

L'exmembre d'Urban Lights, ara resident a Berlín, va penjar el vídeo de la cançó al seu canal de YouTube que en poc temps va esdevenir viral, així va ser com la discogràfica Universal Music el va conèixer. El 16 de juny passat va presentar el seu àlbum debut 'Eterno Agosto' i tot seguit iniciava una gira europea que començava amb un concert a Barcelona.

'El mismo sol' segueix guanyant popularitat i s'ha convertit en disc platí. A més, s'ha proclamat com a guanyadora del Coca Cola Summer Festival d'aquest any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.