Les projeccions de Cal Gerrer fan vacances aquesta setmana


  • Comparteix:

Cal Gerrer

Cal Gerrer

La Casa-Museu Cal Gerrer interromp aquesta setmana les projeccions de l'exposició audiovisual 'Abans i ara' per descans estiuenc. Els documentals, que expliquen la història d'aquest emblemàtic edifici i de la família Arpí, es reprenen la setmana vinent, els dijous i dissabtes a les set de la tarda.

Una de les projeccions de la setmana vinent serà 'Paco Salas: El Crist romànic d'una biga de Cal Gerrer', un reportatge de l'artista Paco Salas sobre com d'una vella biga de fusta de Cal Gerrer en va treure una obra d'art. L'altra proposta serà 'Amics artistes al llarg de les obres de Cal Gerrer'.

Després de 10 anys d'obres l'antiga seu de la fàbrica de productes ceràmics Arpí ha recuperat els seus elements decoratius i estructurals originals. La Fundació Cabanes ha impulsat l'exposició 'Abans i ara' perquè els santcugatencs a través del recorregut gràfic puguin ser testimonis dels canvis de l'edifici durant el temps.

L'entrada és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.