'Cuatro fantasticos' i 'Vacaciones', les estrenes als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Cartell promocional del film 'Cuatro Fantasticos'

Cartell promocional del film 'Cuatro Fantasticos'

La nova entrega de 'Cuatro Fantasticos' s'estrena aquest divendres als cinemes de Sant Cugat, juntament amb la comèdia 'Vacaciones' que només es podrà veure a Yelmo. La pel·lícula de Marvel es pot veure a Cinesa en versió original subtitulada a un quart i deu minuts de les nou del vespre.

A la nova pel·lícula de 'Cuatro Fantasticos' els protagonistes adquiriran els seus poders a través de la teletransportació a un univers alternatiu. Treballant en equip hauran d'intentar salvar la Terra del Dr. Doom, que vol utilitzar els seus poders per governar el planeta. Els actors que s'han convertit en superherois en el film són Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell.


A 'Vacaciones' un pare de família, interpretat per Ed Helms, intenta trencar la rutina de la seva dona i fills amb un viatge pels Estats Units. El film està basat en la saga 'Las vacaciones de un chiflada familia americana y su viaje a un parque de atracciones' estrenada el 1983.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.