Germà Negre actuarà a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

El grup, en concert / Foto: Facebook Germà Negre

El grup, en concert / Foto: Facebook Germà Negre

La banda de folk de Banyoles Germà Negre presentarà el seu primer treball 'Els àngels fan torrades' el 19 de setembre, a la Festa Major de Valldoreix, segons indica la seva pàgina web. La formació farà parada al territori dins la gira d'estiu que l'ha portat per tot el conjunt del país. La festa grossa valldoreixenca, que se celebrarà entre el 16 i 20 de setembre, inclou l'actuació dels Gausacs, la 2a edició del Trail Popular i la intervenció dels Marxosos del Vallès.

Just després d'actuar a Besalú, Germà Negre dirà la seva a Valldoreix amb motiu de la festa gran del territori. El seu disc debut és un treball que recull l’essència del grup banyolí: la sonoritat folk i un repertori popular i tradicional. L’objectiu de Germà Negre amb aquesta producció és traslladar el directe festiu i participatiu propi de la banda en format disc, amb versions d’artistes referents de la música popular catalana com ara Guillermina Motta i Follim Follam, entre d’altres.

Aquest és l'avançament musical de la Festa Major de Valldoreix, que té pendent la presentació de la programació després de vacances. El dia següent, el dia 20, tindrà lloc la 2a edició del Trail Popular. Les inscripcions es poden fer a través de la web del Complex Esportiu de Valldoreix, de Championchip.com i de l'EMD de Valldoreix. El preu d'inscripció és de cinc euros per a les quatre categories. El circuit passa de 7,5 quilòmetres a 12 en categoria sènior, mentre que els altres recorreguts es mantenen com l'anterior edició.

Un dia abans, el 19, faran acte de presència, com sempre, els Marxosos del Vallès amb el seu tradicional xou musical amb moltes sorpreses. Serà a la Nau de Cultura, a dos quarts de sis de la tarda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.