Última setmana per participar a 'Petits talents'


  • Comparteix:

Compte enrere per inscriure's a la 3a edició del concurs 'Petits talents' de Cugat.cat per donar a infants i joves l'oportunitat de mostrar les seves habilitats musicals en la 4a edició del festival Petits Camaleons. Els participants han d'enregistrar un vídeo amb una actuació que se sotmetrà a votació popular i a la d'un jurat professional. El termini d'inscripcions finalitza dilluns que ve i els guanyadors es coneixeran el 24 de setembre. Les bases de 'Petits talents' es poden consultar aquí.

'Petits talents' consisteix en una plataforma audiovisual de talent infantil i juvenil, adreçada a nens i nenes d'entre tres i 16 anys. Els concursants ja poden enregistrar un vídeo amb una actuació musical i enviar-lo a través de la plataforma Wetransfer al correu petitstalents@cugat.cat junt amb l'autorització de menors signada pels tutors legals.


Les actuacions poden tenir una durada màxima de dos minuts, en què es pot participar de manera individual o en grups de fins a tres persones, i poden de ser de qualsevol estil. Poden ser només cantades o bé acompanyades d'instruments acústics, i creacions originals o versionades. Els vídeos que es presentin han d'haver estat enregistrats en directe i no s'admet cap mena de postproducció o arxius en els quals apareguin adults o altres persones que no participaran en l'actuació final.

Es poden consultar tots els vídeos que han anat arribant al compte de correu al blog especial .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.