Ja es pot visitar la mostra fotogràfica que repassa les obres de Cal Temerari


  • Comparteix:

Amanda Bernal, durant la inauguració

Amanda Bernal, durant la inauguració

'Caminant entre temps. Sense por' és la mostra fotogràfica que explica les obres a Cal Temerari. Les instantànies de l'exposició, que s'ha inaugurat aquest dimarts, estan signades per la fotògrafa Amanda Bernal. L'exposició es pot visitar fins l'1 d'octubre.

La feina de Bernal ha consistit en documentar tot el procés que ha donat pas a la cooperativa de Cal Temerari. La fotògrafa ha estructurat la mostra en dues parts: d'una banda, una selecció d'imatges d'espais de l'edifici i, de l'altra, en una mida més reduïda, fotografies que reflecteixen moments del treball. Segons Bernal, en aquestes parts ha volgut mostrar la feina feta i l'esperit que hi ha al darrere.

Amanda Bernal

Hi ha una part que, en format de mosaic, és un mapa conceptual de diferents moments del procés. L'altra part són espais de la casa col·locades de manera que volen simular una conversa.


La mostra està ubicada a la zona de la bar de l'espai autogestionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.