La Festa Major de Valldoreix s'allargarà durant cinc dies amb 70 activitats


  • Comparteix:

La Festa Major de Valldoreix donarà el tret de sortida dimecres de la setmana vinent amb una setantena d'activitats. La pregonera d'aquesta edició serà la corredora de tanques valldoreixenca Maria Abadal, que es convertirà en la més jove amb 19 anys. El concert de Germà Negre, el Trail Popular, la gimcana de cotxes i la presentació del llibre 'Aportacions Catalanes Universals' són els plats forts d'una festa que s'allargarà fins diumenge de la setmana que ve.

Tot i que les activitats s'han avançat al primer cap de setmana de setembre, Valldoreix donarà la benvinguda a la seva Festa Major el dimecres de la setmana que ve. Les activitats començaran a les deu del matí amb l'intercanvi de llibres per a nens, joves i adults.

Per escoltar el pregó, els valldoreixencs hauran d'esperar fins divendres al vespre quan, Maria Abadal es dirigeixi als veïns des de la plaça del Casal Cultural. Abadal s'ha mostrat honorada i agraïda per haver estat escollida pregonera i ha manifestat les seves ganes i il·lusió de fer el pregó.

Maria Abadal

És un honor, no m'ho hagués pensat mai. Són ganes, il·lusió i també por. Realment estic molt contenta.


Una vegada acabat el pregó, serà moment de les havaneres i el ball de Festa Major. Dissabte serà el torn de l'esport amb els tornejos de pàdel, tennis, futbol 7, volei platja i bàsquet 3x3. Les activitats seguiran durant tota la jornada que acabarà amb els concerts de la Festa Jove on es podrà escoltar la música de Los Malabeiros, Germà Negre i ENVY DJ's.

El president de l'EMD, Josep Puig, ha destacat que el més important és que la gent s'ho passi bé i ha apel·lat al civisme i la responsabilitat per evitar problemes i garantir el descans dels veïns.

Josep Puig

El més important és que la gent gaudeixi i que s'ho passi bé. S'ha d'apel·lar al civisme per evitar molestar la gent.


Diumenge, seguiran les activitats esportives i culturals. La sortida de BTT, la gimcana de cotxes, la tradicional trobada castellera i el concurs de paelles són algunes de les cites més destacades. La cirereta del pastís la posarà Clownic, la segona companyia de Tricicle, que portarà l'humor a Valldoreix amb l'espectacle 'JOBS'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.