Serrat inicia la temporada del Teatre-Auditori amb dos plens absoluts


  • Comparteix:

L'espectacle ha exhaurit totes les entrades

L'espectacle ha exhaurit totes les entrades

Joan Manuel Serrat ha donat el tret de sortida a la nova temporada del Teatre-Auditori amb un concert doble, divendres i dissabte, que ha exhaurit les entrades. Durant més d'una hora i mitja, el músic ha repassat 50 anys de trajectòria professional amb els temes d'una 'Antologia Desordenada', el seu últim disc. Els assistents a les dues funcions han gaudit de cançons tan emblemàtiques de l'artista com 'Mediterráneo', 'Pare' i 'Barcelona' en una vetllada marcada pel record i l'emotivitat.



El 18 de febrer del 1965 Joan Manuel Serrat pujava per primera vegada a un escenari. 50 anys i més de 600 cançons després, el cantautor celebra aquesta efemèride de la millor manera que sap: davant del públic i guitarra en mà.

D'entre el més de mig miler de temes que formen part del seu cançoner, Serrat n'ha escollit 50 que conformen el disc 'Antologia Desordenada'. Una tria personal que l'artista ha defensat en més de 100 escenaris d'arreu del món i que aquest divendres i dissabte ha arribat al Teatre-Auditori en un doble concert.

El cantautor ha anat teixint la vetllada entonant cançons que han esdevingut himnes de tota una generació. No han faltat temes tan emblemàtics com 'Pare', 'Barcelona', 'Para la Libertad', 'Esos locos bajitos', 'Me'n vaig a peu' i 'Mediterráneo', que han fet les delícies del públic santcugatenc. Un públic que no ha dubtat a fer sentir la seva admiració pel cantautor amb crits d'admiració i forts aplaudiments.

La vetllada ha transcorregut en una emotiva intimitat i és que, com ha explicat el mateix Serrat, 'ha vingut tants cops al Teatre-Auditori que, cada cop que ve a Sant Cugat, se sent com a casa'.

Serrat ha començat l'espectacle donant les gràcies a tots aquells músics i professionals que l'han acompanyat durant aquestes cinc dècades de carrera professional i confessant-se 'agraït amb la vida per haver pogut fer un ofici amb el qual gaudeix i es guanya la vida'. Durant la més d'hora i mitja que ha durat l'espectacle, Serrat també ha tingut paraules de denúncia social, recordant als espectadors la difícil situació que viuen milers de nens i nenes arreu del món.

Amb la doble actuació de Joan Manuel Serrat, el Teatre-Auditori dóna el tret de sortida a la nova programació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.