Germà Negre actuarà aquesta nit a la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Germà Negre serà el plat fort de la Nit Jove

Germà Negre serà el plat fort de la Nit Jove

Els banyolins Germà Negre, Los Malabeiros i els ENVY DJ's actuaran aquest dissabte a la nit a la Festa Jove de la Festa Major de Valldoreix, que arrenca a les onze de la nit a la plaça del Casal de Cultura. Durant tot el dia es faran jornades esportives i activitats per a grans i petits i a les nou del vespre el grup de teatre Espiral representarà 'La casa de Bernarda Alba'.

Les activitats començaran a les nou del matí i s'allargaran fins les tres de la matinada.

Matí:
La jornada començarà a les nou del matí amb la fira d'antiguitats i col·leccionisme i el mercadet dels dissabtes a la plaça de l'Estació. Les activitats esportives començaran a dos quarts de deu del matí amb els tornejos de pàdel, tennis i futbol 7 i a les deu serà el torn del torneig de volei platja 4x4 mixt i del torneig de bàsquet 3x3. Els amants de l'esport també podran gaudir de passejades a cavall, minitennis, jocs tradicionals i inflables.

També al matí, a les deu, valldoreixencs podran visitar l'exposició dels cartells presentats al concurs de cartells de la Festa Major 2015. A la mateixa hora es podrà participar al punt d'intercanvi de llibres i a la trobada d'Associacions Veïnals i Entitats Culturals de Valldoreix.

A les onze del matí petits i grans podran gaudir del taller de pintura ràpida i del de maquillatge. La música tindrà el seu espai amb el concert 'El bosc inventat' de Lali Rondalla. Els més agosarats podran fer tir amb arc i fins i tot disparar amb escopeta de balins. A tres quarts de dotze es lliuraran els Premis Concurs Cartells de Festa Major.

A les dotze del migdia serà el torn de la música amb el concert de l'Escola de Música de Valldoreix i també de l'art amb la visita guiada a l'exposició 'ADOLF: retrats i caricatures'.

Tarda:
A les cinc de la tarda els petits es podran disfressar i ballar al ritme dels Marxosos del Vallès. A un quart de sis de la tarda els gegants i els capgrosos sortiran a passejar pels carrers de Valldoreix. A les sis serà el torn de les activitats en família amb el 'juga juga' de la companyia la Xarranca i la gimcana popular per a joves.

Vespre:
La música seguirà sent protagonista de la jornada amb un concert de Gospel. A les nou els valldoreixencs hauran d'escollir si veure la representació de 'La casa de Bernarda Alba' del grup Espiral o bé participar a la sardinada popular ecològica de la Festa Major.

Nit:
La nit serà el torn dels concerts amb la Festa Jove que donarà el tret de sortida a les onze de la nit. Els primers en actuar seran Los Malabeiros seguits pel plat fort de la festa, Germà Negre. ENVY DJ's s'encarregaran de posar el punt i final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.