'Everest' encapçala les estrenes de cinema de Sant Cugat


  • Comparteix:

El film 'Everest' està basat en fets reals

El film 'Everest' està basat en fets reals

El cap de setmana arriba amb tres novetats a la cartellera de Sant Cugat. 'Everest' és el film que han escollit els dos cinemes de la ciutat per obrir la cartellera. A més, Yelmo projectarà la pel·lícula biogràfica del Papa, 'Francisco: el Padre Jorge', i Cinesa estrenarà 'El corredor del laberinto: Las pruebas', la segona entrega de la saga escrita per James Dashner.

'Everest'
Després d'obrir el festival de Venècia, arriba a la ciutat la pel·lícula 'Everest', basada en la història real d'un dramàtic ascens a l'Himàlaia. El film explica els esdeveniments que es van viure durant un intent per conquerir el pic més alt del món. Narra el recorregut de dues expedicions que s'enfronten a una de les pitjors tempestes de neu que l'home mai no ha conegut. El temple dels alpinistes és posat a prova quan han de lluitar contra els elements i superar obstacles impossibles en un desesperat esforç per sobreviure.

El film es projectarà doblat al castellà a Yelmo i en català i versió original subtitulada a Cinesa.



'Francisco. El Padre Jorge'
La pel·lícula biogràfica del Papa arriba a la gran pantalla de la mà del director argentí Beda Docampo Feijóo. Com arriba un adolescent que va descobrir la seva vocació religiosa un dia de primavera a ser el Papa Francesc? Aquest viatge d'un jesuïta que arriba a ser l'arquebisbe de Buenos Aires durant molts anys és el que investiga una jove periodista espanyola, interpretada per Silvia Abascal, després de conèixer durant el conclave del 2005 Jorge Mario Bergoglio. La reportera està escrivint un llibre sobre el Papa Francesc, que recorre la vida del pare Jorge en la seva permanent lluita contra la pobresa, la prostitució, l'explotació laboral, la droga i la corrupció.



'El corredor del laberinto: Las pruebas'
Thomas (Dylan O'Brien) i els altres clarians s'hauran d'enfrontar al desafiament més gran fins al moment: buscar pistes sobre la misteriosa i poderosa organització coneguda com CRUEL. Aquest viatge els portarà a 'La Cremada', un lloc apocalíptic d'inimaginables obstacles. Formant equip amb membres de la resistència, els clarians hauran de desemmascarar les forces superiors de CRUEL i esbrinar quins plans tenen per a tots. Aquesta pel·lícula es podrà veure a Cinesa en versió original subtitulada i també doblada al castellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.