Marina BBFace i Pearson estrenen videoclip


  • Comparteix:

Imatges dels nous videos

Imatges dels nous videos

Les formacions Marina BBFace & The Beatroots i Pearson comencen el curs amb l'estrena de nous videoclips. La formació liderada pels florestans Marina Torres i Frank Montasell publica el vídeo de la cançó 'Real World'. Per la seva banda, el grup dels germans Nalvaiz ofereix un videoclip participatiu rodat a l'estació de Gràcia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. (FGC)

'Real World' és el nom del nou videoclip de la formació florestana Marina BBFace & the Beatroots. Dirigit i editat per Christian Rubio, el vídeo mostra el grup al local Panorma 526 interpretant aquest tema que forma part del seu segon disc d'estudi, 'Still Beating'.



El nom de Pearson fa referència a l'enginyer Frederick Stark Pearson que va ser un dels impulsors de la creació dels FGC al Vallès. Per aquest motiu i com a homenatge, la formació liderada pels germans Nalvaiz ha enregistrat un videoclip a l'estació de Gràcia de ferrocarrils en el qual sorprenen els oients que estan escoltant la música.



Els dos videoclips es poden veure a través de les xarxes socials de les bandes i a la plataforma YouTube.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.