Els Gausacs tornen a descarregar el 3 de 8 a Valldoreix


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat de nou un 3 de 8 en l'actuació castellera de la Festa Major de Valldoreix. Els camises verdes han arrencat així la seva actuació a la plaça de l'Estació, espai que va veure fa dos anys el seu primer 3 de 8 i que per a la colla és 'un talismà'. Els Castellers de Sant Cugat han completat la seva actuació amb el 4 de 8 i el 5 de 7. La colla local ha estat acompanyada en aquesta jornada pels Moixiganguers d'Igualada i als Xics de Granollers.

La plaça de l'Estació de Valldoreix ja està marcada pel 3 de 8 dels Gausacs. En aquesta plaça, la colla local va aconseguir el seu primer 3 de 8 i la seva primera clàssica de 8, una fita que van repetir en aquest mateix espai un any després. Ara, han tornat a portar a Valldoreix el 3 de 8, que aquesta vegada ha estat el primer de la segona part de la temporada. Els camises verdes també han descarregat el 4 de 8 i el 5 de 7.

El cap de colla dels Gausacs Biel Samsó ha valorat la jornada com a plàcida i creu que els camises verdes estan preparats per fer castells de 8 a totes les actuacions.

Biel Samsó

Una jornada molt plàcida. Nosaltres hem vingut a fer el que volíem, portem el 3 i 4 de 8 molt preparat. No cal estirar més el braç que la màniga.


Tot i que la plaça de l'Estació de Valldoreix és 'un talismà' per als Gausacs, l'altre cap de colla dels santcugatencs, Àlex Castellarnau, creu que els espectadors gaudirien més al Casal de Cultura de Valldoreix on havien actuat altres anys.

Àlex Castellarnau

Aquesta plaça és molt talismà per a nosaltres, ens agrada molt.


Els Xics de Granollers han descarregat el 3 de 8, el 7 de 7 i el 5 de 7, i han fet un intent desmuntat de 4 de 8. Els Moixiganguers d'Igualada han carregat el 3 de 8 i han descarregat la torre de 7 i el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.