'El desconocido' i 'Irrational man', estrenes de la cartellera a Sant Cugat


  • Comparteix:

Luis Tosar, en un fragment de la pel·lícula

Luis Tosar, en un fragment de la pel·lícula

La cartellera cinematogràfica ofereix dues novetats a Sant Cugat. Dirigida pel debutant Dani de la Torre i protagonitzada per Luis Tosar, 'El desconocido' arriba a la gran pantalla com l'única representant del cinema espanyol al Festival de Cinema de Venècia. L'altra estrena que arriba a la cartellera local és el darrer film dirigit per Woody Allen, 'Irrational man'. Les pel·lícules es podran veure a Yelmo i Cinesa.

El desconocido
El film, preestrenat al Festival de Sant Sebastià, narra la història de Carlos, un executiu de banca que comença el seu rutinari matí portant els fills a l'escola. Quan arranca el cotxe, rep un trucada anònima que li anuncia que té una bomba sota el seient. La veu d'un desconegut li comunica que només té unes hores per reunir una elevada quantitat de diners. Si no ho aconsegueix, el seu cotxe volarà pels aires.



Irrational man
El film, amb guió i direcció de Woody Allen, se situa en un campus universitari, on un professor de filosofia en plena crisis existencial li dóna un nou propòsit a la seva vida quan es relaciona sentimentalment amb una de les seves alumnes. El repartiment d'aquesta pel·lícula està encapçalat per Joaquin Phoenix i Emma Stone.

El film es podrà veure doblat al català i en versió original subtitulada a Cinesa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.