L'Entitat Sardanista celebra avui el 40è Aplec de la Sardana


  • Comparteix:

Edició anterior de l'Aplec

Edició anterior de l'Aplec

El 40è Aplec Sardanista té lloc aquest diumenge a Sant Cugat. L'aplec, impulsat per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, arrencarà a les deu del matí, s'aturarà al migdia i tornarà a les quatre de la tarda a la plaça d'Octavià.

La Principal del Llobregat, Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Jovenívola de Sabadell i la Mediterrània són les cobles que posaran el ritme a la ballada. Cap a les set de la tarda, després de ballar la sarda l''Aplec de Sant Cugat', es farà el sorteig dels obsequis per als participants.

La nova presidenta de l'associació, Jorgina Nebot, ha explicat que enguany hi haurà més premis com a mostra d'agraïment a la fidelitat dels dansaires.

Jorgina Nebot

Volem compartir aquesta celebració amb tots els sardanistes que vinguin. Hem ampliat els obsequis i amb això volem agrair els sardanistes que han vingut any rere any.


La plaça d'Octavià serà l'escenari de la ballada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.