Tomeu Penya estrena a El Siglo un tema inèdit del seu proper disc


  • Comparteix:

Tomeu Penya ha estrenat aquest divendres a la sala El Siglo la seva primera rumba catalana, un dels temes que formaran part del seu proper treball. El cantautor mallorquí ha estat a la ciutat per presentar 'Enamorant-nos', el seu últim disc, i ha ofert una vetllada en la qual han sonat alguns dels seus temes més coneguts a demanda del públic.

Després de 34 anys de carrera i més de 300 cançons enregistrades, Tomeu Penya (Vilafranca de Bonany, 1949) ha passat per tots els estils musicals. Les seves cançons van de les balades al txa-txa-txa, passant pel rock and roll i altres sonoritats. Amb tot, però, Penya no s'havia atrevit mai amb la rumba catalana fins aquest divendres, que ha interpretat per primera vegada davant del públic un dels temes que formaran part del seu proper disc: la seva primera rumba.

Tomeu Penya

Estrenaré aquí una cançó nova, nova. És quelcom molt diferent al que s'ha fet fins ara. Jo no havia fet mai rumba catalana i aquesta cançó és una espècie de rumba.


La gira del cantautor mallorquí celebra els 20 anys de la cançó 'Illes dins d'un riu', un dels seus temes més coneguts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.