Les visites a les biblioteques de Sant Cugat augmenten gairebé un 4%


  • Comparteix:

Pepa Forn i Carmela Fortuny, durant la presentació de les dades

Pepa Forn i Carmela Fortuny, durant la presentació de les dades

Les visites a les tres biblioteques de la ciutat han augmentat un 3,96% i els préstecs de llibres han un incrementat un 5,26% durant els primers sis mesos de l'any. Coincidint amb aquest increment de visitants, la biblioteca Central Gabriel Ferrater amplia horaris i obrirà els migdies de dimarts a divendres, i passa de 50 a 58 hores setmanals d'obertura. El 43% dels santcugatencs, a més, té el carnet del Servei de Biblioteques.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat que les xifres analitzades demostren la salut cultural que viu la ciutat.

Carmela Fortuny

Hem d'estar orgullosos de la salut cultural que gaudeix la ciutat, des de l'àmbit de les lletres a l'accés a les bilbioteques. Les dades analitzades demostren que la ciutat gaudeix d'aquesta salut.


En el balanç del primer semestre del 2015 de les tres biblioteques de Sant Cugat, també destaca l'obertura de la biblioteca Miquel Batllori, que, segons els responsables municipals, ha de servir per fer créixer les xifres d'usuaris. Amb l'obertura d'aquest equipament, el fons documental disponible a la xarxa de biblioteques ha augmentat un 15,94%.

El 16 d'octubre s'inaugurarà la programació del LivingLab de la biblioteca Miquel Batllori, l'únic espai d'aquestes característiques dedicat a la cultura.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.