La 13a temporada de la XCCP ofereix una setantena de propostes


  • Comparteix:

Responsables de la programació i artistes que figuren al cartell

Responsables de la programació i artistes que figuren al cartell

Teatre professional a Mira-sol, música en directe de la mà de l'Oficina Musical 'La Pua', debat i reflexió, residències artístiques i esdevenir un aparador de la creació que es fa a Sant Cugat són els eixos de la programació d'octubre a gener de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). La presentació de la proposta, que inclou unes 70 activitats repartides per tots els equipaments del centre i els districtes, ha coincidit amb l'estrena de la sala annexa del Casal Torreblanca, adaptada per allargar l'horari d'activitats.

El Casal de Cultura de Mira-sol rebrà muntatges com 'Mares i filles' de Clara Peya i David Pintó, 'Perrea', de l'humorista Javi Sancho, i l'espectacle familiar 'Wanikan'. De fet, aquest espai estrenarà obres de Mira-sol Teatre, Les Xandrines i Fila Zero.

El col·lectiu Stqblack ha col·laborat amb la celebració de la 'Nit de música negra', que tindrà lloc el 9 d'octubre i Jazzenviu ha posat de la seva part amb els concerts del MUT. Per la seva banda, l'espai musical la PUA acollirà 26 propostes.

La programació inclou la 23a Mostra Internacional de Films de Dones, una de les propostes de l'àmbit de reflexió que oferirà la projecció de tres pel·lícules.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat la coordinació de diferents àrees de l'Ajuntament amb les entitats i artistes implicats. A més, Fortuny ha subratllat el ventall i la varietat de les propostes.

Carmela Fortuny

Una setantena d'activitats que compta amb moltes propostes diferents. Fem una obertura cap a diferents àmbits.


La presentació s'ha fet aquest dimarts a la sala annexa del Casal TorreBlanca, un espai que, precisament, s'acaba de remodelar i adaptar a activitats musicals i poder flexibilitzar la programació d'activitats musicals.

El regidor de Joventut, Eloi Rovira, ha explicat que aquesta actuació, que ha tingut un cost de 85.000 euros, permetrà allargar l'horari de propostes musical sense molestar els veïns de la zona.

Eloi Rovira

Podrem oferir concerts i allargar una mica més l'horari a la nit. Hem fet diverses actuacions per evitar problemes amb les propostes musicals.


La darrera temporada de la XCCP va registrar 6.000 espectadors entre febrer i juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.