El CPA i Aula de So uneixen esforços amb un conveni de col·laboració


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni / Foto: Cedida

Moment de la signatura del conveni / Foto: Cedida

El Centro Popular Andaluz (CPA) i Aula de So col·laboraran en la promoció de les seves activitats i en el desenvolupament de propostes conjuntes. Les dues entitats han signat aquest dilluns un conveni de cooperació, col·laboració i intercanvi amb l'objectiu d'unir esforços.

El conveni preveu la promoció de les activitats que cadascuna de les entitats desenvolupa entre els seus socis i alumnes. A més, l'acord també permetrà que alumnes de guitarra flamenca d'Aula de So puguin col·laborar en les classes de 'cante' i ball flamenc del CPA, mentre que els seus socis podran beneficiar-se de descomptes en els cursos de guitarra de l'escola de música.

Tot plegat és un punt de partida en aquesta nova col·laboració. El director d'Aula de So, Martí Marín, ha explicat que la intenció és anar ampliant la relació amb noves propostes i intercanvis.

Martí Marín

És un conveni de col·laboració, però la intenció és desenvolupar noves propostes i idees. Tant Aula de So com el CPA són dinàmics. És veure de quina manera ens podem ajudar.


El president del CPA, Antonio Rodríguez, i el director d'Aula de So, Martí Marín, han estat els encarregats de signar aquest conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.