Augmenten els alumnes de l'Esbart per a aquest curs


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat actuarà a la ciutat per la Festa de Tardor / Foto: Esbart Sant Cugat

L'Esbart Sant Cugat actuarà a la ciutat per la Festa de Tardor / Foto: Esbart Sant Cugat

L'Esbart Sant Cugat inicia el curs amb un augment del 16% de l'alumnat. És un increment de demanda que recau, sobretot, a l'escola Andança i als grups de dansa per a adults. Per satisfer aquest augment d'estudiants, l'organització ha obert llistes d'espera i ha creat grups paral·lels.

El nou curs té 350 balladors i balladores, uns 50 alumnes més que el curs anterior. Els ballarins s'han distribuït en 30 grups de dansa que assajaran a la seu de l'Esbart i a nou escoles de primària de la ciutat, dues més que l'any passat.

La directora d'Andança, Lali Mateu, ha explicat a Cugat.cat que el creixement dels alumnes es deu a la feina ben feta i al fet que els santcugatencs cada vegada coneixen més la forma de treballar de l'Esbart.

Lali Mateu

Creiem que l'augment d'alumnes es deu a la feina ben feta. Una feina que ens agrada i que sentim molt. El poble cada cop ens coneix més i els agrada la nostra manera de treballar i de ballar.


La primera ballada de l'Esbart a la ciutat serà el 24 d'octubre a la Festa de Tardor. L'actuació es farà amb els grups juvenils i del cos de dansa.

Diumenge de la setmana vinent el cos de dansa farà l'estrena oficial del seu nou espectacle, 'Tants Records', a la Fira Mediterrània de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.