Raül Romeva publica la seva tercera novel·la, 'Pont de cendra'


  • Comparteix:

'Pont de cendra' és la tercera novel·la de Raül Romeva / Foto: Ara Llibres

'Pont de cendra' és la tercera novel·la de Raül Romeva / Foto: Ara Llibres

Raül Romeva acaba de publicar la novel·la 'Pont de cendra' (Ara Llibres), una història d'amor i de guerra situada en el context del conflicte de Bòsnia. L'obra s'havia de presentar el 7 de setembre però es va posposar per no interferir en la campanya electoral en la qual Romeva es va presentar com a cap de llista de Junts pel sí. 'Pont de cendra' és la tercera novel·la del santcugatenc després de 'Sayonara sushi' i 'Retorn a Shambhala'.

'Pont de cendra' narra la història de la Dragana, una nena de 10 anys que viu a Bòsnia en plena guerra. A través del seu dietari, Dragana explica la tràgica història del seu germà i la seva enamorada, una parella que lluita contra els horrors de la guerra i la intolerància de la religió per donar vida al seu amor.

La novel·la està basada en fets reals dels anomenats 'amants de Sarajevo' i en les vivències de Romeva, testimoni del setge durant els darrers anys de la guerra de Bòsnia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.